Avrora for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Дія.Бізнес у Полтаві — 3 роки. Аврора продовжує підтримувати розвиток підприємництва

14 вересня 2021 року за партнерства «Аврори» відкрився центр підтримки підприємців «Дія.Бізнес» у Полтаві — регіональне представництво масштабного національного проєкту. Тут потенційні та вже чинні підприємці отримують доступну бізнес-освіту, безоплатні консультації від експертів та юридичну підтримку, відвідують корисні лекції, освітні заходи та конференції, презентують та тестують продукцію. 

«”Дія.Бізнес” у Полтаві пройшла шлях від порожньої будівлі, ремонту, умеблювання, підбору команди до сталої організації з розвитку підприємництва у місті», — наголошує керівниця центру підтримки підприємців «Дія.Бізнес» у Полтаві Альона Гончаренко. 

За 3 роки діяльності центр підтримки підприємців у Полтаві має значні результати:

  • 24 000 000+ гривень отримали підприємці у межах проєктів центру.
  • 33 000+ українців відвідали центр «Дія.Бізнес» у Полтаві та понад 800 заходів — від воркшопів і бізнес-кемпів до довгострокових освітньо-грантових програм.
  • Опрацювали близько 10 000 запитів з питань ведення бізнесу, юридичних аспектів та грантової підтримки.
  • Надано 2800+ безоплатних індивідуальних консультацій для підприємців.
  • Рівень задоволеності відвідувачів послугами становить CSAT 94%.
  • Використали 0 бюджетних коштів.

Цьогоріч центр «Дія.Бізнес» у Полтаві за сприяння нашої компанії запустив освітньо-грантову програму «Траєкторія» для ветеранів, військових та другого з подружжя. Уже завершилося оцінювання бізнес-планів і 50 фіналістів отримають фінансування у рамках програми.
 

«Наші пріоритети на майбутнє:

·       Підтримка ветеранського бізнесу;

·       розвиток цифровізації місцевих підприємств;

·       сприяння крафтовим підприємцям-виробникам», — додала Альона Гончаренко. 

 

На заході, присвяченому триріччю «Дія.Бізнес» у Полтаві, керівниця відділу КСВ «Аврори» Альона Жигура отримала подяку компанії за розвиток ветеранського, крафтового, мікро- та малого бізнесу, сприяння економічній свободі та розвиток інституційної спроможності полтавського центру підтримки підприємців. 

Для «Аврори» партнерство з «Дія.Бізнес» у Полтаві є інвестицією в розвиток місцевої громади й частиною реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності компанії.