Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Збережемо майбутнє зараз! Допомагай разом з «Авророю» нашим саперам розміновувати українську землю

Війна за незалежність триває. Воїни Сил оборони боронять Україну на кордонах та на лінії бойових зіткнень, й кожен з них справжній герой. 

А ще є сапери, які, ризикуючи власним здоров’ям та життям, крок за кроком, метр за метром забирають з українських земель небезпечні об’єкти, здатні вбивати навіть через десятки років після закінчення війни. 

Ми разом з БФ «Повернись живим» організували проєкт «Збережемо майбутнє зараз». Цим ми прагнемо допомогти саперам Збройних Сил України, зібравши 10 мільйонів гривень на купівлю пікапів, металошукачів, захисного спорядження, рацій, дронів та іншого обладнання. 

Щоб зібрати необхідну суму, відвідувачі наших магазинів з 16 серпня по 17 вересня матимуть унікальну можливість придбати колекційний тубус зі Звільненими херсонськими кришками для консервування. Вони збереглися попри те, що їх виробник підприємство «Тін СерВіс» у селі Музиківка Херсонської області місяцями перебувало в окупації. А сьогодні ці кришки допоможуть розміновувати нашу рідну землю. Адже всі кошти з продажу і навіть трішечки більше «Аврора» передаватиме на розмінування.

З продажу колекційного тубуса з 20 Звільнених херсонських кришок вартістю 199 грн на розмінування ми передаватимемо 200 грн. Також підтримати благодійну ініціативу можна, придбавши колекційний магніт, виготовлений зі звільненої херсонської кришки. Його вартість 29 грн, а на розмінування за купівлю цього магніту «Аврора» перерахує 30 грн.

 

Вже зараз ми думаємо про майбутнє. Не лишайся осторонь — доєднуйся і ти! Звільнені херсонські кришки — то не просто засіб вберегти консервацію, то символ стійкості українського народу. А ще спосіб допомогти рідній Україні відновитися до життя!