Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

З турботою про українців — «Аврора» підтримує усі фронти

Так, живемо в нелегкі часи, але хіба українців можна зламати? Після 24 лютого 2022 року ми зрозуміли, що сила — у єдності, що кожен з нас є важливою цеглинкою дороги, яка веде до Перемоги!

І компанія «Аврора» — не виняток. Ми працюємо! А це значить, що тисячі людей мають роботу, а сплачені податки поповнюють держбюджет. Ми тримаємо ціни на найнижчому рівні та забезпечуємо широкий вибір товарів, особливо першої необхідності. Якнайшвидше відновлюємо роботу магазинів на деокупованих територіях, щоб люди мали доступ до найнеобхідніших речей.
Також розуміємо, наскільки важливою зараз є навіть найменша допомога, тож проводимо заходи, покликані підтримати населення та допомогти військовим.

Нещодавно завершили благодійну акцію «Козаки та Аврора», в рамках якої відвідувачі мережі колекціонували фішки та донатили на дрони для ЗСУ. За 8 тижнів акції ми назбирали 3,5 млн грн та, подвоївши цю суму з власних коштів, направили фонду «Повернись живим» вже 7 млн гривень.

А на завершення року наша команда зробила ще одну добру справу — закупила і передала 220 першокласних шоломів нашим захисникам.
Далі — більше! Ми не зупинимось, доки не почуємо омріяне слово «Перемога». Тож продовжуємо підтримувати наших військових. Слава Україні!