Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

«Від серця до серця» – тиждень корпоративного донорства в Аврорі

40 аврорівців приєдналося до тижня корпоративного донорства «Аврори» «Від серця до серця», присвяченого Дню Святого Валентина. До акції долучилися співробітники та співробітниці всієї мережі, здаючи кров у своєму населеному пункті. Окрім того, 17 лютого був організований колективний виїзд з офісу підтримки на станцію переливання крові в Полтаві. Серед учасників акції як нові, так і досвідчені донори.

До прикладу, Юлія Наливайко здавала кров уперше та поділилася своїми враженнями:

«Давно думала про донорство, але в попередні рази, коли організовували виїзди від компанії, були певні обставини, за яких не можна ставати донором. А в цей раз я відчула, що мій час настав, зібралась до купи і прийняла рішення, що варто починати. 

У цей нелегкий час для нашої країни хочеться бути корисною максимально у всьому, де це можливо. І хочеться вірити у те, що моя кров врятує комусь життя. Пройшло усе чудово. Уже чекаю, коли можна буде наступного разу здати кров».

 

А Дмитро Скрипай вже тридцятий раз став донором:

«Кров на донорство почав здавати у 2015 році, тоді в розпалі була АТО і кров була потрібна для наших поранених бійців. Саме тому я з групою однодумців, які вже мали досвід у донорстві, вирушили до Обласної станції переливання крові у м. Полтава, щоб допомогти нашим бійцям. Саме так почався мій шлях донора, а минула кровоздача була вже 30-тою в моєму житті.

Відтоді по 4-5 разів на рік я безоплатно ходжу здавати кров, як поповнюючи банк крові, так і для реципієнтів, які цього потребують.

Здавати кров треба, адже це не тільки допомога іншим, а і користь для вашого здоров’я, оскільки донори менше хворіють. Донорство – це найменше, що може зробити людина для інших, особливо зараз, коли триває війна, а #твоя_кров_може_воювати».

 

Колективна донація тривала майже 3 години. Аврорівці здавали кров та компоненти крові як для банку крові, так і для конкретного пацієнта, що терміново потребує переливання.

Акція #здай_кров_даруй_любов завершилася, але в компанії популяризується донорство на регулярній основі. Наразі у мережі зафіксовано 378 донацій, а це понад 170 літрів крові. В компанії 187 донорів, але з кожним місяцем їх стає все більше, а це значить – ще більше врятованих життів.