Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Вдалий дебют: футбольна команда «Аврора» вперше грала на обласному рівні й стала чемпіоном

Цього року «Аврора» дебютувала в Першій лізі чемпіонату Полтавської області з футболу. Ще на етапі подання заявки команда не мала особливих амбіцій з приводу перемоги, а хотіла лише пограти на вищому рівні та здобути цінний досвід. 

На початку було непросто, команда втрачала залікові бали в турнірній таблиці. Але потім була серія вдалих ігор, в результаті яких «Аврора» посіла 2 місце у своїй групі. У стикових матчах за вихід у фінал наші футболісти грали з ФК «Миргород», який за сумою двох матчів обіграли з рахунком 8:3.

 Далі був фінал, де в суперниках опинилася сильна команда — ФК «Карлівка», якій протягом чемпіонату «Аврора» програла 2 матчі. Тож ця гра нашим футболістам далася теж непросто: крім основного часу було ще два овертайми. Та все ж наша команда показала характер та перемогла суперників з рахунком 2:1. 

Ось таким складним був шлях до перемоги у дебютному чемпіонаті Полтавської області. Але завдяки цьому отримали ще більше задоволення від перемоги, а також надзвичайно цінний досвід. 

 Вітаємо наших чемпіонів! Віримо, що це лише початок великого шляху. Бажаємо гідних суперників, цікавих матчів та ще більше яскравих перемог.