Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

В єдності – сила. Аврора підтримує українців, що постраждали від руйнування Каховської ГЕС

Ранкові новини 6 червня 2023 року вразили кожного українця в саме серце. Руйнування Каховської ГЕС – це страшенна катастрофа як для громадян країни, так і екосистеми цілого регіону. Адже за кожною підтопленою домівкою людини чи ніркою тварини є своя історія життя, яке вже не повернути.

Наша компанія не стоїть осторонь цієї трагедії. Вже за кілька годин після звістки велика частина команди «Аврори» працювала над організацією підтримки потерпілим. Тому тільки через кілька днів можемо поділитися результатами, адже раніше повністю занурилися в організаційні моменти по допомозі.

Наразі нам вдалося:

  • Закупити для ДСНС генератори та неопренові рукавички для захисту рук під водою на загальну суму 1,5 млн гривень.
  • Налагодити процес передачі гігієнічних наборів на запити від громадських організацій. Вже передали набори для БФ «Rescue Now».
  • Забезпечили працівників компанії та їхні родини у постраждалому регіоні питною водою – надіслали понад 2000 л води. Також на запит Харківської міської ради передали воду для евакуйованих мешканців Херсонщини.
  • У прилеглих магазинах на Херсонщині знизили ціни до 30% на деякі товари першої необхідності: їжа швидкого приготування, корми для тварин, батарейки, товари гігієни тощо.

За кілька днів нам вдалося багато, але це не межа. Продовжуємо працювати на підтримку українців. Шукаємо нові способи допомоги. Дякуємо всім партнерам за відкритість до співпраці.

Об’єднані українці – це велика сила, яка подолає будь-які перешкоди. Тож єднаймося. Тримаймося. Перемога за нами!