Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Товар купив – донат полетів. «Аврора» разом з покупцями збирає кошти на дрони для бригад «Гвардії наступу»

Переконані, що всі жителі України з нетерпінням чекають на Перемогу. У кожного з нас серед знайомих, друзів чи рідних є захисники, що зараз боронять спокій всієї країни. Багато хто з нас хоче повернутися додому, відновити свої плани, мрії та дихати життям на повні груди.

 

Саме тому мережа мультимаркетів «Аврора» запустила новий благодійний проєкт, що націлений зібрати кошти на дрони для бригад «Гвардії наступу».

 

Кожен відвідувач «Аврори» може підтримати цю ініціативу, якщо купуватиме в наших магазинах товари з позначкою «товар купив – донат полетів». Адже 5% коштів від продажу таких товарів щомісяця, протягом червня – серпня 2023 року, перераховуватиметься до ГО «Спілка підприємців теле та кіноіндустрії». Саме ця громадська організація придбає та передасть дрони для потреб бригад «Гвардії наступу».

 

Слід розуміти, що дрони зараз – це розхідний матеріал, що допомагає досягати цілей та берегти життя наших захисників. Дрони потрібні завжди й зайвими не бувають.

Тож, коли будеш в «Аврорі», звертай увагу на позначку «товар купив – донат полетів». Можливо, саме за нею ховається потрібний тобі товар, який не тільки виручить тебе, а ще й підтримає бійців бригад Національної гвардії України.