Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Як Аврорівці створюють свій світ?

Толока є давнім українським звичаєм. Її організовували ще на селі для виконання термінових робіт, що вимагали значної кількості вмотивованих осіб.

 

Ми в сучасному місті, не дивлячись на складні обставини, вирішили відволіктись та поєднати приємне з корисним: облаштували собі на території компанії ще одне затишне місце на свіжому повітрі, де кожен охочий може відпочити та провести перерву на лавочці серед дерев🌳☀️

 

Компанія «Dekoplant» зініціювала акцію «Квіти вдячності». Вона передбачає висадку декоративних квітучих кущів на Вінниччині та в інших регіонах України. Для реалізації акції «Квіти вдячності» компанія «Dekoplant» передала нам 50 саджанців.

Кожне декоративне дерево уособлюватиме собою Жешув, Кельце, Люблін, Пітерборо, Кошице та багато інших міст, чиї громади протягнули Україні руку підтримки, допомоги і турботи. Квітучі кущі стануть символом вдячності і водночас нового життя.

 

Після розчищення території парку від зайвої рослинності, встановлення лавочок та висадки декоративних рослин – спільним рішенням назвали цей вільний від паління простір KaizeN-парк, бо саме в цьому місці, серед подиху природи, найчастіше народжуються KaizeN-ідеї :)

 

Разом ми вже звикли #створювати_свій_світ