Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Теплий збір від «Аврори» — задонатимо 6 мільйонів на зимову форму для жінок в ЗСУ!

Розпочалась вже друга воєнна зима для українців. І за ці місяці щоденної боротьби кожен з нас дуже змінився… Згадай ту паніку, страх і безнадію, що охоплювали в лютому 2022 року. І озирнися довкола зараз. 

Що ти бачиш? Нездоланну країну, рішучих і впевнених людей, які щодня наближають Перемогу. Крок за кроком. Кожен на своєму фронті.

Так, в країні війна, але це не привід впадати у відчай та пасивно очікувати на кращі часи. Наші військові гідно боронять Україну від ворога саме для того, щоб ми з тобою могли жити тут і зараз. Не забувай про це ні на мить! Особливо у дні, коли кожна родина має готуватись до зимових свят.

Створи затишну атмосферу у своєму домі, живи, святкуй, радій кожному дню та не забувай підтримувати ЗСУ. І з цим ми можемо допомогти! 

 

«Аврора» разом із благодійним фондом «Землячки» оголошує мегазбір. Наша мета — 6 000 000 гривень на зимову форму для дівчат та жінок в ЗСУ. 

 

Долучитися до збору дуже просто — купуй будь-які новорічні товари в «Аврорі», а ми перерахуємо 10% від продажів на добру справу. Акція триватиме до 15 січня включно.  

Якщо бажаєш пришвидшити збір, переказуй довільну суму на монобанку. Доєднуйся та даруй тепло нашим захисницям, даруючи свято своїм рідним.