Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Тепер з «Авророю» заощаджувати ще простіше. На полицях магазинів мережі з’явився визначний посібник «Економіка»

Хочеш доцільніше розподіляти сімейний бюджет або навчити дітей грамотно поводитись з грошима? Ціни у «Аврорі» дозволяють не турбуватися про зайві витрати. Однак розумна економія фінансів — навичка, необхідна у житті. Опанувати її мають як дорослі, так і підлітки.

Посібник «Економіка», що недавно з’явився на полицях наших магазинів, призначений для підлітків та батьків, які прагнуть заощаджувати й заробляти більше. Книга створена на основі підручника «Економіка за 31 годину» авторів Ж. Шіленського, М. Вишняускайте, Н. Майбогіної. Видання здобуло багато премій та нагород, а тепер доступне всім українцям у тому числі завдяки «Аврорі».

Це унікальний навчальний матеріал, який допоможе зрозуміти основні економічні процеси й виховати фінансову грамотність. 

Книга написана живою мовою, тому легко читається та засвоюється. Містить багато практичних прикладів й ілюстрацій, а також відеододатки, що розвивають критичне мислення.

Ми впевнені, що ця книга стане незамінним помічником для всіх, хто хоче навчитися заробляти та правильно розпоряджатися своїми фінансами. Шукай «Економіку» на полицях магазинів у твоєму місті всього за 99 гривень.