Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Стрічку безпеки вдягай — ворога перемагай

Твої безпека та комфорт — наші пріоритети.
«Аврора» завжди піклується про своїх клієнтів, а у важкі часи й поготів. Влітку ми першими виставляємо на полиці сонцезахисні креми, восени — тепленькі шкарпетки, аби тобі не довелося мерзнути, тупцюючи на зупинці. А зараз пропонуємо брендовані світловідбивні стрічки — товар номер один для твоєї безпеки!

Таку стрічку зручно кріпити на руки, ноги, верхній одяг, рюкзаки та сумки. Коштує вона всього 11 грн, а користь з її придбання максимальна.

По-перше, це твоя безпека у темну пору доби. Щоб не пересуватись у суцільній темряві, просто прикріпи стрічку-світлячка на одяг.

По-друге, цією покупкою ти підтримаєш наших захисників та захисниць, адже 4 грн з продажу кожної такої стрічки ми перерахуємо на підтримку проєкту «Довгі руки ТрО», яким опікується благодійний фонд «Повернись живим».

Тож твоя безпека плюс донат на добру справу — це найвагоміший привід заглянути в «Аврору» та придбати світловідбивальні стрічки. Кількість товару обмежена, тож не зволікай!

І не забудь купити стрічку чоловікові, дітям, батькам чи навіть песику, який теж має бути у цілковитій безпеці під час вечірніх прогулянок.

З турботою та вірою в Перемогу, твоя «Аврора».