Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Результати благодійної акції «Шлях до Перемоги»

Протягом двох місяців українці підтримували масштабну благодійну акцію «Шлях до Перемоги», метою якої було зібрати якомога більше коштів на придбання дронів для ЗСУ. І нарешті ми досягли мети.

Тож вітаємо! Саме завдяки всім, хто просто донатив чи купував благодійні фішки та патріотичні комікси, нам разом вдалося зібрати 5 млн грн. А щоб коштів вистачило на придбання двох дронів, «Аврора» додала від себе ще 6,2 млн грн.

Тож загалом 11 200 000 грн через фандрейзингову платформу «UNITED24» вже перераховано на підтримку проєкту «Армія дронів». Саме цей внесок став фінальним та допоміг закрити загальний збір цього проєкту.

 

Впевнені, що після цієї благодійної акції в багатьох родинах переповідатимуть героїчні історії сьогодення, підкріплюючи їх сюжетами з коміксів «Шлях до Перемоги». І це круто, адже ми не маємо права забувати, якою ціною наші хоробрі захисники відвойовують кожен сантиметр української землі. 

 

Дякуємо всім відвідувачам «Аврори», партнерам, брендам «Videx» та «Panasonic» за допомогу в організації проєкту. Також велика подяка за творчу та інформаційну підтримку Олі Поляковій, Анні Трінчер та POSITIFF.

 

Результати цієї благодійної кампанії ще раз підтверджують, що українці вміють об’єднуватися та докладати максимум зусиль, щоб вберегти та допомогти нашим захисникам на шляху до Перемоги!