Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Результати благодійного фестивалю СХІД-РОК – скільки зібрали коштів та як витратили

З 9 до 18 квітня у торговельних залах магазинів нашої мережі лунав віртуальний фестиваль «СХІД-РОК».
Фестиваль мав дві важливі цілі – підтримати українців гарною музикою та зібрати благодійну допомогу жителям міста Тростянець, Сумської області. Це місто з перших днів війни було окуповане, а на момент звільнення, наприкінці березня, мало багато руйнувань та потребувало допомоги.

Благодійний захід був створений у короткі терміни завдяки співпраці команди «Аврори», команди організаторів фестивалю «СХІД-РОК» та команди мережі продуктових магазинів «АТБ».
Тому окрім магазинів Аврора, фестиваль звучав і в торговельних залах магазинів «АТБ». А на сайті «Аврори» та «СХІД-РОКу» можна було вільно послухати ютуб-трансляцію заходу.
Чимало відомих українських виконавців підтримали цю благодійну ініціативу та надали дозвіл на тимчасове використання своїх творів, зокрема: THE HARDKISS, АНТИТІЛА, СЕРГІЙ БАБКІН, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, ВОПЛІ ВІДОПЛЯСОВА, ОЛЕКСАНДР ПОЛОЖИНСЬКИЙ, PIANOБОЙ, СКРЯБІН, ФІОЛЕТ, BAH.ROMA, DAKH DAUGHTERS, ДРУГА РІКА, ДАХАБРАХА, O.TORVALD та багато інших.

З 1 до 18 квітня всі охочі добровільно купували благодійні квитки на підтримку міста. І як результат фестивалю вдалося назбирати 191 100 грн.
Всі ці кошти було передано в розпорядження громадської організації «Центр Європейської інтеграції Слобожанщини». А наприкінці квітня громадська організація відзвітувала, що з невеликим доповненням від благодійників за кошти, зібрані на фестивалі, замінено склопакети та вікна на всьому другому поверсі стаціонарної лікарні міста Тростянець. На цьому поверсі знаходиться пологове та акушерсько-гінекологічне відділення. Тому завдяки цій благодійній ініціативі діти у Тростянці тепер народжуватимуться у затишку та безпеці.

Отож благодійний віртуальний фестиваль «СХІД-РОК» ще раз підтверджує, що об’єднання зусиль бізнесу приносить чимало користі. Команда Аврори дуже вдячна всім, хто долучився до створення цієї доброї справи. Разом переможемо!