Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Представники Аврори взяли участь у саміті UNITED24

Ініційована Президентом України фандрейзингова платформа «UNITED24» відзначила рік роботи. З цієї нагоди в Києві відбувся саміт «UNITED24», де прозвітували про три напрями фандрейзингу та запустили два нові – «Гуманітарне розмінування» та «Освіта і наука». 

 

На саміт запросили амбасадорів, донорів та партнерів фандрейзингової платформи. Серед них і представники «Аврори» – голова Ради акціонерів Лев Жиденко, генеральний директор Тарас Панасенко та керівниця відділу КСВ Альона Жигура. 

 

Цьогоріч нашій компанії вдалося поспівпрацювати з «UNITED24». До річниці незламності (повномасштабного вторгнення) в мережі мультимаркетів «Аврора» ми провели благодійну кампанію «Шлях до Перемоги». Головною метою акції був збір коштів на підтримку проєкту від «UNITED24» «Армія дронів». В рамках благодійної кампанії «Аврора» передала 11 200 000 грн, що стало фінальним внеском для закриття збору. Тішимося, що долучилися до такого важливого проєкту.

 

Акція завершилася, але наш шлях до перемоги ще триває. Тому підтримка подібних ініціатив й надалі буде пріоритетом для компанії.