Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

"Полиця добра": як аврорівці вже рік збирають речі

У квітні 2021 року на території офісу підтримки компанії “Аврора” започаткувати проєкт зі збору речей для соціально незахищених верств населення. У пункт допомоги під назвою “Полиця добра” усі охочі співробітники можуть приносити охайний, випраний, сезонний та практичний одяг, а також чисте взуття без пошкоджень. 

 

“Чи замислювався ти колись, куди потраплять твої супер класні старі джинси, які ти відніс на сміття? Є погана новина - вони просто утворюють шалені купи сміття на сміттєзвалищах. Засмічуючи тим самим навколишнє середовище. Але є і гарна новина - ти можеш дати старим речам нове життя, віддавши їх тому, хто цього потребує. 

Я не хочу засмічувати нашу планету. І відносячи речі на Полицю добра, я отримую потрійний результат: 

  • звільняюсь від зайвого;
  • не засмічую планету; 
  • роблю добру справу для інших”, - розповіла про свою участь у проєкті аврорівка Дар’я Павлова.

 

За рік існування “Полиці добра”  вдалося зібрати та передати 4 партії речей Полтавській благодійній організації “Світло надії”. Підопічні їхнього Кризового центру для жінок й Центру адаптації для безпритульних осіб та звільнених із місць позбавлення волі.   мають постійну потребу в чоловічому, жіночому та дитячому одязі. 

 

"Ці речі тут завжди знайдуть своїх власників. Пишаємося таким соціальним бізнесом! Дякуємо за постійну підтримку та небайдужість", - відзначили представники благодійної організації.

 

З початком війни “Полиця добра” стала ще актуальнішою. Речі, які приносили аврорівці, стали в нагоді співробітникам компанії, які евакуювалися з небезпечних регіонів у Полтаву. Крім того, чималу партію одягу та взуття передали й для потреб переселенців, якими опікується БО “Світло надії”. 

 

“Залюбки впродовж тривалого часу долучаюсь до “”Полиці добра”.

Участь у проєкті допомагає підтримати тих, хто опинився у складній ситуації.

Роблячи добрі справи, відчуваю себе щасливою та натхненною”, - розповіла волонтерка-аврорівка Анна Приходченко. 

 

Пункт збору діє на постійній основі й згодом буде масштабований - ще одна “Полиця добра” з’явиться і на території нового розподільчого центру “Аврори” у м.Вінниця.