Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Подарунки до Дня знань від «Аврори»

Традиційно компанія «Аврора» долучилася до кількох благодійних ініціатив з нагоди початку навчального року. Адже деякі діти не мають елементарного для шкільних занять. Та завжди знаходяться небайдужі, які допомагають закрити потреби родин, що опинилися у складних життєвих обставинах. Серед них Управління патрульної поліції в Полтавській області, яке вже не перший рік роздає канцтовари дітям вищезгаданої категорії з усього регіону. Для цієї ініціативи з асортименту «Аврори» було безкоштовно передано зошити, ручки, олівці, гумки, лінійки, ножиці, пензлики, фломастери, акварель та клей. Також подарунки до Дня знань «Аврора» надала ГО «Мурашки», яка створена для задоволення прав і потреб дітей з інвалідністю.
Благодійна організація «Полтавський єврейський фонд Хесед Нефеш» напередодні 1 вересня оголосила акцію «Збери портфель дитині». Завдяки підтримці партнерів, серед яких і наша компанія, цьогоріч вдалося зібрати рекордну кількість шкільного приладдя. Набори канцтоварів отримали школярі із малозабезпечених родин та діти з родин зі статусом ВПО.

«”Аврора Мультимаркет” – ви справжні, соціально відповідальні, людяні! Тільки разом ми можемо робити добро, працювати на перемогу та мир!»

Тішимося від таких теплих слів на нашу адресу і продовжуємо спільними зусиллями надавати благодійну допомогу, яка в часи повномасштабної війни ще більш актуальна.