Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Пакунок-сюрприз «Диво Друзі» в «Аврорі» — гарна ідея подарунка собі та близьким

Наближаються новорічні свята, а це означає, що час готувати подарунки: дітям, коханим, батькам, друзям, колегам і, звичайно, собі! Ми обожнюємо передноворічну метушню й хочемо, щоб кожен українець, попри складну ситуацію, відшукав новорічний настрій, вірив у дива та творив їх власноруч.

Тож цього року наша мережа разом з компанією «Art Nation Loyalty» запустила особливий новорічний проєкт. Ми підготували неймовірні подарунки-сюрпризи для українців — «Диво Друзі». Знайти ці яскраві пакуночки можна у всіх магазинах мережі або замовити у нашому інтернет-магазині avrora.ua

 Звичайна ціна коробочки-сюрпризу 99 грн, але її можна купити вдвічі дешевше! Для цього достатньо закупитися в «Аврорі» на суму від 80 грн або мати в чеку товар від партнера акції. Такі товари мають позначки на ціннику в магазині та у картці товару при онлайн-шопінгу.

 Всередині подарунка-сюрпризу «Диво Друзі» ти знайдеш шоколадне печиво, магніт-талісман, а також один з цих сюрпризів: 

 

  • Золоту прикрасу;
  • срібну прикрасу;
  • один з п’яти подарунків від «Аврори»: iPhone 13, iPad 9, Sony Playstation 5, Apple Watch, портативну зарядну станцію;
  • особливий подарунок від партнерів акції «Panasonic», «LEGO», «VIDEX», «Наша сила». Це може бути праска, навушники, іграшковий конструктор, портативний зарядний пристрій, набір батарейок та ін.
  • промокод на знижку 7% на покупки в «Аврорі», що діє з 25 грудня 2023 року по 5 січня 2024 року.

 

Допоможемо відшукати новорічний настрій та творити дива! Приходь до «Аврори», обирай дарунки на свята собі, колегам, друзям та ріднулькам і обов’язково прихопи на додачу подарунок-сюрприз «Диво Друзі». Тільки поспішай, кількість пакунків-сюрпризів обмежена.