Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Нам це вдалося! Збір 6 000 000 гривень на зимову форму для захисниць закритий

Напередодні Нового року серед українців точилися суперечки: чи варто святкувати в той час, коли наші захисники щохвилини боронять українські землі. І ми вирішили поцікавитись, як до цього ставляться самі військові.

Як виявилось, жоден з них не вбачав у створенні новорічної атмосфери в домівках нічого осудного. Адже саме задля того, щоб ми мали можливість жити нормальним життям, ЗСУ тримає фронт і кордони.
З 19 грудня 2022 р. до 15 січня 2023 р. в «Аврорі» проходила благодійна акція «Даруй тепло, даруючи свято». Її метою було швидко зібрати кошти на пошиття зимових форм для жінок в ЗСУ. І ми це зробили!
Цілих 28 днів «Аврора» дарувала українцям святковий настрій, а ще перераховувала 10% від продажів усіх новорічних товарів до ГО «Землячки». Як результат — вдалося зібрати 6 000 000 гривень і тепленько одягнути 952 захисниці, котрі служать в ЗСУ.
Тож хочемо подякувати усім і кожному за підтримку й сказати: ви круті! Ми досягли таких результатів тільки завдяки активній участі українців, інформаційній підтримці команди ГО «Землячки», жіночого футбольного клубу «Кривбас», а також медійному просуванню від амбасадора проєкту Олі Полякової.
Ми зробили ще один крок до Перемоги і пишаємось цим! Далі — більше. Адже український народ — це приклад внутрішньої сили, єдності та незламності. Тільки разом ми переможемо ворога й повернемо мир і спокій у наші домівки.