Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Ми це зробили! «Аврора» разом з покупцями зібрала 5 мільйонів гривень на підтримку дитячого опікового відділення центру «Незламні»

Війна триває, щодня приносить руйнування та калічить людські долі. Але стояти осторонь та чекати кращих часів — це не про нас. Ми завжди підтримуємо українців і намагаємось робити все можливе для нашої спільної Перемоги. 

 Сьогодні нашим приводом для гордості є неймовірна підтримка українцями благодійної акції «Країна рідних сердець». Її метою було зібрати 5 000 000 грн на ремонт дитячого опікового центру «Незламні» у Львові. І ми зробили це разом! 

 Протягом серпня, вересня та жовтня покупці наших магазинів купували акційні наліпки з Джойками та словами підтримки. За кожні витрачені 80 грн та товари від спонсорів проєкту в чеку ціна наліпки знижувалася до 2 грн, з яких 1 грн ми перераховували у фонд, що опікується відновленням Центру. Також наліпки можна було купувати окремо за повною ціною 10 грн. З такого продажу ми спрямовували на благодійність 9 грн.

Крім цього у кожному магазині ми розмістили постери у формі серця. Всі охочі могли підписати наліпки та приклеїти їх туди. Потім наша команда створила з цих постерів одне велике серце, яке вже прикрашає дитяче опікове відділення, підтримує та надихає діток на скоріше одужання.

Так, це був дуже важливий збір, адже в опіковому центрі лікуються сотні маленьких українців, постраждалих від війни. І ми хочемо щиро подякувати кожному небайдужому клієнту за підтримку. Бо тільки разом ми — сила. Разом ми можемо творити багато добрих справ!