Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Ліквідацію завершено! Завдяки тобі ми зібрали 200 000 грн благодійної допомоги

Ми знаємо, як ти полюбляєш знижки, тому намагаємось часто радувати тебе вигідними акційними пропозиціями. Та й цього нам замало, тому час від часу «Аврора» влаштовує тотальний розпродаж, аби потішити клієнтів та швидко звільнити полиці магазинів для нових груп товарів.

Шалений розпродаж в мережі мультимаркетів тривав з квітня по червень 2022 року. Серед найменувань були соціально важливі позиції: переважно побутова хімія, засоби особистої гігієни та щоденного догляду.

Знижки на популярні товари сягали подекуди 50%. І за цей час нам вдалося повністю «перезавантажити» асортимент «Аврори». Як і обіцяли, частину прибутку, вирученого від продажу акційних товарів, перерахували на благодійність.

Саме завдяки тобі та твоїм покупкам в «Аврорі» скарбничка Міжнародного благодійного фонду «Повернись живим» поповнилась на 200 000 грн. Погодься, це чималі кошти, які обов’язково допоможуть наблизити Україну до перемоги.

Дякуємо кожному, хто долучився до нашої ідеї та купував товари з позначкою про благодійність. Зараз ми активно підключаємо нових виробників з України та дружніх європейських країн, аби ти й твоя родина отримували найякісніші товари за доступними цінами.

Запрошуємо до магазинів нашої мережі. Впевнені, тобі сподобається оновлений асортимент — на полицях стало ще більше цікавих і корисних товарів.
У скрутний час «Аврора» завжди поруч. Разом обов’язково переможемо!

Звіт про перерахунок коштів дивися за посиланням.