Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Козаки повертаються в Аврору з новими пригодами, грою та благодійною метою

З 27 вересня в усіх магазинах нашої мережі стартувала оновлена благодійна ініціатива «Козаки та Аврора». Вона покликана зібрати кошти на відбудову українських шкіл, адже освітній процес має тривати попри ворожу агресію та усі намагання зломити наш дух. Партнером цієї акції стала відома фандрейзингова платформа «UNITED24», яка прослідкує за тим, щоб зібрані кошти були використані за призначенням. 

Наша ціль — не лише зібрати гроші на відбудову зруйнованих або пошкоджених шкіл, а й підтримати маленьких покупців «Аврори» патріотичною розвагою — мобільною грою про пригоди славетних козаків Грая, Ока, Тура та їхньої капітанки Аврори.

Щоб отримати більше можливостей у грі, слід збирати фішки з героями та оживляти їх у мобільному додатку. Зберігати колекцію кепсів зручно у спеціальному тубусі, що продається окремо і вже має бонус — рідкісні фішки. Також в магазині знайдеться посібник по грі, що познайомить гравців з героями, їхніми суперсилами та лайфхаками.

Тож якщо бажаєш потішити себе чи маленьких ріднульок, коли будеш на шопінгу в «Аврорі», обов’язково прихопи кілька фішок з козаками.

За акційною ціною 2 грн фішку можна отримати:

·         за кожні 80 грн в чеку;

·         за покупку товарів партнерів акції, що мають спеціальні позначки біля цінників.

1 гривня з кожної придбаної фішки за акційною ціною йде на відбудову шкіл України.

Якщо ж купувати фішки за повною вартістю 10 грн, то на благодійність «Аврора» перерахує аж 9 грн.

Нагадуємо, що весь прибуток з продажу фішок, колекційних тубусів та посібників до гри «Аврора» передасть через ««UNITED24»» на відбудову шкіл. Більше інформації про благодійну акцію шукай у наших соцмережах та магазинах. А мобільну гру Captains TCG встановити можна на платформах App Store та Google Play.