Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Корпоративні аукціони – ефективний інструмент залучення співробітників до благодійності

За останні кілька місяців «Аврора» провела 4 благодійні аукціони серед співробітників компанії. Благодійними лотами стали подарунки від постачальників та партнерів, а також кожен аврорівець міг запропонувати свій лот на аукціон. Тому благодійний аукціон – це чудова можливість проявити корпоративну соціальну відповідальність перед співробітниками, партнерами та тими, хто потребує підтримки.

На кошти, виручені з перших двох аукціонів, закупили та сформували 100 наборів з засобами гігієни та побутової хімії й передали ГО «Місто сили» (Херсон), яка в свою чергу роздала допомогу місцевим жителям.

«Дуже дякуємо від всіх, хто отримав ваші набори! Вони були дійсно з усім найнеобхіднішим. Разом до перемоги!» –  передала подяку громадська організація.

Кошти, отримані з першого у 2023 році аукціону, витратили на закупівлю товарів першої необхідності – батарейки, свічки, ліхтарики, мило, гелі для душу, пральні порошки, засоби гігієни. Усе це передали БФ «ЛІМА» з м. Краматорськ, який працює на прифронтових та деокупованих територіях, та звернувся до нас за допомогою. Представники фонду провели зустріч з людьми, які евакуювалися з Бахмута до Краматорська, та роздали їм набори.

Крім того, жителям Херсону передали допомогу від постачальника «Аврори» – ТОВ «БІЄ ГРУП». Мікрохвильовки, термопоти, м'ясорубки, пледи, іонізатори повітря отримали жителі мікрорайону Острів. Ця місцевість ледь не щодня перебуває під обстрілами, але тут продовжують жити люди, які мають потребу в речах першої необхідності.

 

Наш партнер ТОВ «БІЄ ГРУП» також передав брендовані пледи та рюкзаки, які стали основними лотами на вже другому в цьому році корпоративному аукціоні. Виручені з торгів кошти, перерахували на позашляховик для підрозділу, в якому зараз служить співробітник «Аврори». Цей підрозділ зараз виконує бойові завдання в Донецькій області.

Разом допомагаємо та працюємо задля перемоги!