Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Компанія «Аврора» взяла участь у форумі-ярмарку «Крафтовий бізнес Полтавщини: об’єднання для відновлення регіону»

Цей захід надав нам можливість обмінятися ідеями, поділитися нашими успішними кейсами та встановити ефективні зв'язки з представниками крафтового бізнесу.

Ми вважаємо, що проведення подібних ярмарків сприяє розвитку та підтримці галузі, стимулюючи зростання локальної економіки через збільшення попиту на місцеві товари та послуги. Це має позитивний вплив на розвиток місцевого бізнесу, працевлаштування та популяризацію локальних виробників.

Метою нашої компанії є створення для кожного клієнта унікального крафтового кошика, тому ми закликаємо місцевих виробників до співпраці. Ми співпрацюємо з обласною владою: надаємо інформаційну та експертну підтримку, а також можливість продавати високоякісні товари локальних виробників на полицях наших магазинів.

Ми впевнені, що такий підхід сприятиме наповненню місцевих бюджетів через стимулювання підприємництва в Полтавському регіоні та за його межами.

Реалізація цієї ініціативи стала можливою завдяки підтримці Полтавської обласної військової адміністрації, Агентства регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» та Полтавському державному аграрному університету.