Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Наближай Перемогу в інформаційному просторі

З перших днів війни «Аврора» працює задля наближення Перемоги. Ми підтримуємо людей потрібними речами для дому та душі, тримаємо низькі ціни, проводимо благодійні акції. А ще ми ніколи не зупиняємось на досягнутому. Тому сьогодні хочемо поділитися з українцями інформацією, яка допоможе наблизити нас до омріяної цілі.

За понад рік боротьби більшість українців навчилися відповідально споживати інформацію. Але все ще залишаються люди, які стають жертвами фейків та маніпуляцій. 

Саме для протидії окупантам в інформаційному просторі створена екосистема «Мрія». Вона об’єднала волонтерів, Кіберполіцію та просто небайдужих українців у найбільшу спільноту. 

 

Доєднатися до лав інтернет-воїнів, які щоденно протистоять прокремлівським ресурсам,  можеш і ти. Для цього потрібно обрати один чи кілька проєктів від «Мрії» та бути активним.

 

  • Бот «StopRussia | MRIYA». Приймає та перевіряє інформацію про фейкові ресурси в «Телеграмі». А також дає змогу взяти участь у блокуванні подібних ресурсів. Зусиллями спільноти вже знищено понад 50 тисяч антиукраїнських каналів, а завдяки тобі цю цифру можна примножити.
     
  • Канал «StopRussia | MRIYA». Спільнота, де зібрані актуальні новини та матеріали про кібергігієну. Це основний засіб комунікації мрійців.
     
  • Бот «Народний месник». Сюди українці можуть надсилати інформацію стосовно пересування окупантів, руху ворожої техніки, виявлених мародерів або знайдених боєприпасів.
     
  • Хмарний сервіс «MRIYA Automatic». Автоматичний ресурс для боротьби з кремлівською пропагандою.
     
  • Гра «Котяцький драйв». Чудова розважальна платформа, якщо потрібно відволіктися від реальності та відпочити, долаючи орків у кіберсвіті. Гра безплатна та не містить рекламу.

Робити добрі справи та підтримувати свою країну сьогодні можна, навіть не виходячи з дому. Приєднуйся і змінюй цей світ на краще просто зараз. 

«Аврора» захоплюється кожним, хто не залишається осторонь, підтримує подібні ініціативи та наближає Перемогу. Адже тільки разом ми нездоланні!