Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Думати глобально – діяти локально

У рамках старту навчальної програми «Молодь змінить Україну – Полтавщина», що реалізується за підтримки компанії «Аврора», до Полтави завітала президентка Фонду Родини Богдана Гаврилишина Христина Гаврилишин. Користуючись такою нагодою, ми запросили Христину до нашого офісу підтримки, де вона для всіх охочих прочитала лекцію на тему «Корпоративна відповідальність: європейський досвід». Лекцію супроводжував не менш цікавий блок запитань-відповідей. А далі ми провели екскурсію офісом та презентували КСВ-стратегію «Аврори».

Наступного дня у Полтавському краєзнавчому музеї відбулося відкриття програми «Молодь змінить Україну – Полтавщина» для 60 учасників та учасниць.

Наша компанія уже другий рік поспіль є головним партнером і спонсором програми, підтримуючи розвиток громади та інвестуючи у майбутнє – в молодь, її ідеї та проєкти.

«Ми віримо, що якщо об’єднати звичайних людей, без кумівства та зв’язків, дати їм можливість «буйно мріяти», як казав Богдан Гаврилишин, тоді у них, у нас все вдасться. Ми хочемо, щоб на Полтавщині розвивалися громади, з’являлися підприємці, нові виробники. Щоб вони постачали до мережі «Аврори» свої товари і зовсім скоро будемо щасливі бачити у наших магазинах щонайменше 75% української продукції», – відзначив на відкритті програми голова Ради директорів мережі магазинів «Аврора» Лев Жиденко. 

На відкритті також виступив генеральний директор мережі магазинів «Аврора» Тарас Панасенко.

Навчання продовжилося наступного дня для менших груп у форматі трьох шкіл місцевого розвитку в Миргороді, Пирятині та селі Петрівка Чутівського району. Ці локації були обрані за результатами голосування місцевих жителів, які таким чином вибороли право проведення навчання саме в своїх громадах. 

Відбір на участь в програмі «Молодь змінить Україну – Полтавщина» пройшли й двоє аврорівців. 

«Це важлива ініціатива для майбутнього України. Вирішив долучитися, оскільки відчуваю в собі сили щось змінити в Україні, – зазначив співробітник «Аврори» Євгеній Рочев. – Дуже круте ком'юніті й дуже позитивні учасники. Я пройшов відбір з проєктом відкритого простору вихідного дня, куди можна прийти зі своєю дитиною і щось зробити разом з нею, своїми руками».

«Проект змушує задуматися про ті речі, які раніше в фокусі не тримала. Моя ключова мета участі – познайомитися з небайдужими, активними людьми з бажанням впроваджувати зміни», – додала Ганна Приходченко:

Упродовж місяця в учасників та учасниць триватиме навчальна частина програми по локальних школах, розробка та втілення власних ідей. У кожного буде можливість отримати фінансування на подальшу реалізацію проєктів або ж стати частиною команди, яка поїде переймати досвід в одну з семи європейських країн.