Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Допомога дітям

Підтримка дітей, а нині першочергово з числа внутрішньо переміщених осіб – один з напрямів благодійної допомоги «Аврори». Ось деякі з таких ініціатив:

Вільногірськ
Тут реалізували проект «Psychological help for kids and adults affected by war» (Психологічна допомога дітям і дорослим, постраждалим від війни), в рамках якого на базі волонтерського гуманітарного центру було відкрито центр психологічної підтримки для переселенців. Волонтери долучилися до ремонту та облаштування приміщення, місцеві жителі принесли розвивальні конструктори, ігри, книги та іграшки. «Аврора» надала центру канцтовари для дитячої творчості.

Бородянка
У цьому селищі Бучанського району Київської області іграшки з місцевого мультимаркету «Аврора» передали тутешній малечі, дитсадкам, а також в дитячі кімнати модульного містечка для ВПО у Бородянці.

Полтава
«Аврора» долучилася до благодійного фестивалю з нагоди Дня захисту дітей, який відбувся за ініціативи громадської організації «Свій серед своїх». На святі було безліч розваг для малечі та батьків, а зібрані благодійні кошти направили на допомогу 92-й окремій механізованій бригаді.

Вінниця
6 липня на території дитячого табору відпочинку Національної поліції України ім. Ю. Рябчинської, де зараз функціонує табір «Я – Маріуполь. Родина», вінницькі рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Фахівці ДСНС розмістили різні локації, де дорослі та малеча мали змогу побачити і почути багато цікавого з правил безпеки життєдіяльності, а також познайомитися з роботою піротехніка, водолаза та кінолога-рятувальника. Діти приміряли елементи бойового одягу і спорядження та дізналися про призначення спеціальних автомобілів.
«Аврора» теж долучилася до проведення цього свята, в якому взяло участь близько 120 дітей, та забезпечила маленьких учасників дійства всім необхідним для розваг – м’ячами, мильними бульбашками та крейдою для створення малюнків на асфальті.