Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Донать на розмінування — отримуй гарантовані подарунки від «Аврори» та БФ «Повернись живим»

Україна зараз — найбільш замінована країна в світі. Це становить величезну загрозу, адже очищення території від небезпечних об’єктів потребує десятиліть. 

Саме тому «Аврора» разом з БФ «Повернись живим» активно збирає кошти на купівлю вкрай необхідного спорядження: металошукачів, пікапів, рацій, дронів тощо. 

Для цього за донати на розмінування на касі Аврори покупці одразу отримують унікальні дарунки. Проте ми зрозуміли, що попередня мінімальна сума донату не зручна для кожного, тому знизили її до 49 грн. Все задля того, аби кожен відвідувач магазину міг долучитись до розмінування країни та отримати символічний подарунок за свій добрий вчинок. 

Відтепер за донат 49 грн до БФ «Повернись живим» через касу «Аврори» ти гарантовано отримаєш колекційний бокс зі звільненими херсонськими кришками. У свою чергу «Аврора» доповнить твій донат і загалом перерахує до фонду 200 грн.

За внесок у розмірі 29 грн — ти отримаєш у дарунок два унікальні магніти, виготовлені з тих самих кришок. «Аврора» доповнить твій донат та перерахує на розмінування 30 грн.

Тож сьогодні, донат на розмінування під час шопінгу в Аврорі — це чудова можливість зробити добру справу і отримати у дяку символічний сувенір — нагадування про те, якого нескореного ми роду!

Ми вільні та незламні українці. Нам разом жити й будувати незалежну квітучу країну. Тож не залишайся осторонь — долучайся до проєкту «Збережемо майбутнє зараз» і донать на допомогу саперам Збройних Сил України. Наша ціль — 10 мільйонів, і ми обов’язково її досягнемо завдяки твоїй підтримці.