Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Добробокс - точка благодійного продажу для аврорівців

Існує стереотип, нібито для того, щоб стати благодійником, потрібно бути або супергероєм або ж мати багато грошей та вільного часу. Насправді ж допомагати може кожен. Особливо це легко робити, коли для цього створені всі умови. Наприклад, вашим роботодавцем. Саме так зробили й ми в “Аврорі” - створили “Добробокс". Це спеціальна точка продажу, облаштована на території офісу підтримки для аврорівців. Проєкт дає можливість придбати корисну річ за доступну ціну й долучитися до благодійності. На полицях, наприклад, можна знайти корпоративний мерч, партнерську продукцію або творіння рук самих співробітників. Як це зробила Олена Забелінська, надавши для благодійних цілей мило ручної роботи. Тож “Добробокс” дає можливість стати, як покупцем, так і продавцем. В обох випадках це буде доброю справою. Адже всі виручені з такого продажу кошти направляються на благодійність. Ціни встановлені демократичні з поміткою “Від…”, що дає можливість при бажанні покласти в скриньку більшу суму за обраний товар.   

 

Крім того, на “Добробоксі” вже було кілька тематичних акцій. До дня Святого Валентина відбувся благодійний розпродаж валентинок. Їх власноруч виготовили діти з інвалідністю з Зіньківського та Новосанжарського дитячих будинків-інтернатів, якими опікується постійний партнер “Аврори” - БФ «HELPGROUP». У рамках наступної акції за ініціативи фонду “Хелпгруп” відбувся благодійних продаж сумок. “Добрі” екоторби виготовила «Перша фабрика корисних товарів». Від продажу кожної одиниці це підприємство передбачило перерахування до благодійного фонду 2 грн.  

 

Проєкт “Добробокс” є одним з напрямів реалізації цінності компанії, яка звучить як “Даруй добро вільно”. Саме тому серед аврорівців чимало чуйних і небайдужих людей. А з “Авророю” творити добро легко і навіть невеликий внесок у благодійність робить цей світ трішечки кращим.