Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Добрі справи разом з «Оборона Полтави»

В «Аврорі» є добра традиція – проводити корпоративні аукціони, де співробітники компанії можуть придбати цікаві лоти. Виручені з благодійних торгів кошти передаються на благодійність. На останньому такому аукціоні аврорівці пропонували колегам власні лоти: картини, домашню випічку, прикраси, сертифікати на різні послуги, косметичні засоби тощо. Аукціон отримав назву «Для неї», бо мав за мету зібрати кошти, щоб закупити необхідні речі для наших захисниць, які часто не мають засобів жіночої гігієни, білизни і т. п. Таким чином вдалося зібрати 14679 грн, на які придбали 216 одиниць жіночої спідньої білизни. Це комфортні безшовні топи та трусики різних розмірів.

До цієї ініціативи приєднався і наш партнер – полтавський виробник «Premier Socks», який безкоштовно надав 100 пар шкарпеток з патріотичними принтами.

Цю допомогу доповнили 50 гігієнічними наборами і все разом передали Громадському руху «Оборона Полтава». А далі зібрані речі відправили громадській організації «Землячки. Ukrainian Front», які забезпечують всім необхідним жінок на війні.

Допомога жінкам ВПО з кластера «Маскування»
«Аврора» також охоче підтримує тих, хто робить свій внесок у спільну перемогу – крім захисниць, це ще й волонтери. В «Оборони Полтави» є цілий волонтерський кластер «Маскування», в якому жінки з категорії ВПО з 24 лютого плетуть маскувальні накидки та сітки для фронту. Для них теж зібрали та передали 41 набір засобів гігієни, адже для внутрішньо переміщених осіб це завжди актуальна потреба.

Довідково: громадський рух «Оборона Полтави», створений для взаємодії між громадою, бізнесом і волонтерами для допомоги ЗСУ, ТРО та постраждалим. Раніше ми вже повідомляли, що «Аврора» передала гігієнічні набори для захисників та захисниць.