Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Чому в Аврорі низькі ціни?

Причини заходити в «Аврору» бувають різні – хтось кайфує від шикарного вибору товарів, хтось радіє тому, що все потрібне можна знайти в одному місці, а хтось цінує те, що «Аврора» завжди під боком. Але безумовно всі полюбляють «Аврору» за доступні ціни.

Тож як нам вдається тримати ціни низькими? Знаємо, що є багато здогадок. Але ми хочемо бути з усіма чесними, тому розкажемо про справжні причини.

•     Причина №1 – ми купуємо товари великими партіями.

На ринку працює правило – оптом дешевше. Ми купуємо товари переважно у виробників та великими партіями. Таким чином собівартість одиниці продукції менша, відповідно і ціна в магазині теж.

•     Причина №2 – самообслуговування у магазині.

Ми не винаймаємо додаткового персоналу, який займається виключно консультуванням, на кожному кроці намагається «допомогти» та продати тобі товар.

Команди працівників у наших магазинах сформовані таким чином, щоб забезпечити максимально комфортні умови для твого шопінгу.

Завдяки цьому ми маємо менше витрат на оплату праці, а відповідно і меншу собівартість товарів та ціни.

•      Причина №3 – іноді продаємо дешевше, ніж купили.

Звучить дивно, але це справді так. Ми розуміємо, що у сучасному світі для комфортного життя потрібно багато речей, і багато людей не можуть собі дозволити навіть найпотрібніше. Тому іноді соціально важливі товари ми продаємо за меншою ціною, ніж та, за якою закуповували товар у виробника.

•      Причина №4 – продаємо сезонний товар та заощаджуємо на складуванні

Найчастіше в «Аврорі» ти зустрічаєш товари першої необхідності та сезонні товари, які ми закуповуємо та привозимо на магазини безпосередньо перед продажем. І тільки мінімальну кількість товарів ми зберігаємо на складі. Отож заощаджуючи на складуванні, ми забезпечуємо для наших товарів низькі ціни.

•      Причина №5 – ми рекламуємо товари партнерів

Задля покращення продажів та впізнаваності бренду наші партнери та постачальники рекламують свої товари в «Аврорі». А кошти, які ми отримуємо за продаж реклами, дозволяють нам тримати ціни низькими.

Це невичерпний перелік причин, які впливають на формування цін в «Аврорі». Але вищевказані п’ять мають найбільший вплив для забезпечення низьких цін.

Ось так все просто. Тримаємо низькі ціни, щоб у тебе було все потрібне