Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

ЧМОК

 Що ж таке ЧМОК?  

Цей нетиповий поцілуночок спонукає до певних дій і несе в собі «таємне послання»: 

📚 Читай

✈️ Мандруй

🙌🏻 Окриляйся Креативом

 

Чому саме така розшифровка?

Бо Аврора – сучасна, молода і новітня компанія, яка прагне унікальності, креативності, інноваційності рішень та ідей. Адже Аврора завжди відкрита до нового, постійно вдосконалюється і дивує, надихає та мотивує. 

 

На офісі підтримки, є кілька цікавих арт-об'єктів – портрети відомих людей, діячів, які близькі Аврорі за своєю життєвою позицією та переконаннями, керуються такими ж цінностями та є прикладом для наслідування. 

Виконані ці портрети у різних унікальних і неординарних мистецьких техніках, з найвигадливіших матеріалів. Вони привертають увагу та притягують погляди. Дивлячись на них – розумієш, наскільки багатогранною може бути людина і її мислення, що з самого простого можна отримати шедевр, варто тільки наважитися💪

 

Будь-яка задача чи проблема може залишитись без уваги, бути покинутою, або мати велику кількість варіантів її вирішення. Думай позитивно, будь креативним, будь яскравим, виривайся із буденної сірості, адже все цікаве та нове – дуже близько, варто просто звернути увагу та спробувати!