Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Чикалівка - улюблене місце активного відпочинку аврорівців

Яким може бути корпоративний відпочинок, якщо ти працюєш у компанії, що пропагує здоровий спосіб життя? Звісно ж, тільки активним! Аврорівці ще й називають його по-особливому - двіж у колі друзів. І в 2021 році “Аврора” відкрила для себе ідеальне місце, де можна весело двіжувати. Це Чикалівка – кар’єр емоцій. Саме так називають колишнє місце видобутку граніту, а нині популярний скелелазний район. Тож 17-18 липня аврорівці вирішили поєднати відпочинок у живописному місці з різними активностями. Розбили табір з наметами, готували їжу на вогні й співали пісні біля багаття. І навіть примхлива погода (то спека, то зливи) не зіпсувала настрій, а лише додала пригоді ще більше емоцій та спогадів. 

 

Під час літнього вікенду у Чикалівці аврорівці встигли:

  • спробувати себе у скелелазінні та інших спортивних активностях;
  • побувати на екстремальній екскурсії кар’єром;
  • поплавати на сап-бордах;
  • позасмагати і поплавати в кришталево чистій, теплій воді;
  • помилувалися краєвидами й зробити неймовірні фото на згадку;
  • поспілкуватися, насміятися і наспіватися;
  • досхочу наїстись польової каші. 

 

В організації активностей на івенті допомогли наші партнери - інструктори скелелазіння проєкту “Чикалівка - кар’єр емоцій” та прокату SUP Relax Полтава. 

 

Відпочинок у Чикалівці настільки сподобався і запам’ятався аврорівцям, що вже 12 вересня повернулися в кар’єр на скелелазний фестиваль «Кубок граніту 2.0». Фестиваль відбувся вже вдруге й цього разу “Аврора” була і партнером заходу, і його безпосереднім учасником (звісно, на любительському рівні). Цим дійством організатори розвивають та популяризують скелелазіння на Полтавщині. Тим більше для цього є всі умови - всього за півтори сотні кілометрів від Полтави є можливість лазити на природному рельєфі Чикалівки. У кар’єрі обладнана майже сотня маршрутів для лазіння із нижньою і верхньою страховкою.

 

Під час фестивалю кожен охочий міг спробувати пролізти нескладний маршрут під наглядом інструкторів. І насолодитися останнім літнім теплом у неймовірно гарному місці. Адже у кар’єрі є прозоре зі смарагдовим відтінком озеро. А скелелазні сектори поєднані стежкою, з якої відкривається чудовий краєвид. Тому «Кубок граніту» – це не тільки два дні лазіння на 40 трасах різної складності, а й відпочинок у колі однодумців і друзів. І аврорівці сюди обов’язково ще повернуться за новою порцією емоцій.