Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Благодійну акцію «Шлях до Перемоги» продовжено!

Українці, ви неймовірні! Попри щоденні донати на ЗСУ та закриття різних благодійних зборів ви шалено підтримали нашу акцію «Шлях до Перемоги», яка має на меті купівлю дронів RQ-35 Heidrun.

За понад півтора місяця ми разом змогли зібрати величезну суму, на 6 квітня вона склала – 4 520 941 грн!

Але ажіотаж навколо українських патріотичних фішок та коміксів не вщухає. Тож ми прийняли рішення продовжити терміни акції включно по 23 квітня 2023 року. Всі, хто бажає, але ще не зібрав власну колекцію фішок або не встиг придбати колекційний тубус чи цікавий комікс з актуальними історіями боротьби українського народу, ще можуть долучитися! 

Для цього достатньо придбати в «Аврорі» товар на суму від 80 грн та отримати на касі фішку всього за 2 грн. Також, щоб отримати фішку за акційною ціною можна придбати товар партнера.

Якщо ж колекція вже майже зібрана і тобі не вистачає кількох персонажів, пропонуємо випробувати удачу і просто купити кілька фішок за поточною ціною 10 грн/штука.  

Комікси продаються окремо і вартують 77 грн. Якщо у твоїй «Аврорі» вони закінчились — замовляй їх в нашому інтернет-магазині.

 Весь прибуток від продажу коміксів, фішок та тубусів «Шлях до Перемоги» перераховується через UNITED24 на придбання розвідувальних дронів для захисників.

Підтримай благодійну ініціативу — допоможи прокладати шлях до Перемоги!