Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

«Аврора» вкотре підтримала проєкт «Дрони гвардії» та отримала відзнаку від командування Національної гвардії України

Проєкт «Дрони Гвардії» — спільна ініціатива українського бізнесу та керівництва Національної гвардії України — триває вже понад рік. І від початку «Аврора» є його активною учасницею. У 2023 році в рамках проєкту зібрали разом з нашими покупцями 10 мільйонів гривень та передали на придбання дронів та супутньої техніки. А цього року, наприкінці травня, спільно з іншими підприємцями передали бійцям чергову партію безпілотників. 

Адже зараз найважливіше — щодня підтримувати наших захисників. Бути непохитним тилом — обовʼязок і громадянський, і особистий. 

На зустрічі з очільниками штабу НГУ та учасниками проєкту CEO «Аврори» Тарас Панасенко розповів про племінника Юрія — бійця одеського підрозділу Нацгвардії:

– Родом він був із Дніпра і дуже переживав за державу, за свій край. На початку 2023 року Юрко добровільно, за покликом совісті, перевівся до 15 бригади НГУ «Кара-Даг», щоб звільняти окуповані території півдня України. На жаль, під час однієї з операцій контрнаступу потрапив під мінометний обстріл і вже у госпіталі помер від отриманих ран. Йому назавжди 24 роки. Це невимовний біль нашої родини. Для компанії «Аврора» допомагати Національній гвардії та іншим Силам оборони справа честі.

 

З вдячністю й гордістю прийняли відзнаку від командування Національної гвардії України за підтримку проєкту. Не зупиняємось — працюємо на Перемогу!