Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

«Аврора» відкрила розподільчий центр у Львові

Наразі «Аврора» активно розширює свою мережу по всій Україні, відкриваючи новий магазин в середньому кожні 14 годин. А чим більше торгових точок, тим складнішою стає логістика. Разом з цим покупці мультимаркетів звикли, що полиці у магазинах завжди наповнені багатим різноманіттям речей. Тож команда «Аврори» шукає і знаходить рішення, що роблять процес доставки товарів до магазинів в рази ефективнішим.

І одне з таких реалізованих рішень — відкриття розподільчого центру у Львові. Це третій розподільчий центр нашої компанії. Його площа складає понад 7 тисяч квадратних метрів. І працюють у новому центрі понад 300 аврорівців.

 «Ми розбудовуємо чесний прозорий бізнес, чітко дотримуємося вимог чинного законодавства в Україні, виступаємо проти ухиляння від сплати податків в усіх сферах економіки. Ми віримо в Україну, її майбутнє, а отже готові продовжувати інвестувати в подальший розвиток нашого ритейлу, не зважаючи на війну рф проти України», — заявив співвласник групи компаній «Аврора» Лев Жиденко.

 

Мережа мультимаркетів «Аврора» продовжує вдосконалювати свої робочі процеси щодня, аби ставати зручнішими та вигіднішими для покупців. Інколи таке покращення може мати вигляд нового пристрою для перевірки товарів у магазині, а іноді це відкриття розподільчого центру у Львові. «Аврора» постійно змінюється, адже прагне, щоб її відвідувачі ставали щасливішими, купуючи доступні речі для дому та душі.