Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

«Аврора» та ЖФК «Кривбас» просуватимуть рівність гендерних можливостей разом

5 серпня на стадіоні «Гірник» у Кривому Розі відбулося підписання договору та урочиста презентація нової колаборації. Вперше в Україні жіноча команда футбольного клубу отримала власного офіційного спонсора. І нам дуже приємно повідомити, що саме наша компанія має за честь підтримувати талановитих спортсменок ЖФК «Кривбас».

Проте ця співпраця передбачає не лише спонсорську підтримку «Авророю» футболісток «Кривбасу» у дебютному єврокубковому сезоні, а й реалізацію програми соціальної відповідальності. Вона спрямована на активне впровадження принципів рівних можливостей для жінок і чоловіків. 

Для втілення спільної програми соціальної відповідальності наша компанія разом зі ЖФК «Кривбас» започаткували неформальну платформу «Хаб рівності» («Equality Hub»). Унікальність проєкту «Equality Hub» в тому, що він ініційований спільно чоловіками й жінками, на відміну від поширених суто жіночих обʼєднань.

Завдання платформи:

·         Об’єднати компанії та фізичних осіб, котрі поділяють філософію рівності можливостей для жінок і чоловіків. Завдяки цьому посилити практичну боротьбу зі стереотипами, дискримінацією та її прихованими наслідками, гендерно зумовленим насильством.

·         Залучити експертів та експерток, лідерів і лідерок думок до постійної дискусії на тему гендерної рівності, щоб підвищувати обізнаність суспільства.

·         Сприяти обміну досвідом і успішними кейсами.

·         Створювати умови, що збільшать можливості для жінок та дівчат у традиційно «нежіночих» сферах діяльності, сприяти визнанню й гідній оцінці жіночих досягнень.

Плануємо та сподіваємося на те, що результати цієї ініціативи будуть відчутними не тільки на рівні учасників, але й на рівні міської спільноти Кривого Рогу, охоплять регіони та Україну в цілому.