Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Аврора стала партнером року БО Світло надії

З благодійною організацією «Світло надії» наша компанія має партнерську угоду та взаємодіє в рамках корпоративної соціальної діяльності. І за підсумками 2021 року, «Аврора» отримала почесну нагороду «Партнер року».

«Дякуємо соціально відповідальному бізнесу за допомогу в подоланні домашнього та гендерно обумовленого насильства. Своїми благородними вчинками ви робите цей світ добрішим. Вдячні, що ви завжди поруч!» – написано на нагороді.

У 2021 році «Аврора» долучилася до облаштування Денного центру соціально-психологічної допомоги з кризовою кімнатою цілодобового перебування для осіб, які постраждали від домашнього насильства та / або насильства за ознакою статі. За сприяння компанії були відремонтовані будівля та внутрішні приміщення. Крім того, торік для потреб підопічних центру аврорівці передали дві партії одягу та взуття.

«Далеко не один рік «Аврора» підтримує наш Притулок для жінок. Це приклад того соціально відповідального бізнесу, що доводить свою велику цінність для суспільства реальними справами. І щиро бажає допомогти тим, хто цього потребує», – відзначили в «Світлі надії».

Притулок забезпечує жінок, які опинились у складних життєвих обставинах, безпечним тимчасовим житлом, здійснює соціальний супровід та консультування, надає медико-профілактичні послуги, допомагає з реєстрацією та соціальною інтеграцією. Найчастіше до центру потрапляють постраждалі від домашнього насильства та торгівлі людьми.

Довідково: «Аврора» з 2020 року є підписантом Декларації заради гендерної рівності та запобіганню домашньому насильству й підтримує важливі ініціативи за цим напрямом для реалізації пріоритетної для компанії цілі сталого розвитку «Гендерна рівність».