Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Аврора отримала нагороду за підтримку захисниць

Близько року «Аврора» підтримує проєкт «Землячки. Ukrainian Front», що допомагає військовослужбовицям. Ця взаємодія розпочалася 2022 року завдяки громадському руху «Оборона Полтави», який спільно з «Землячками» запустили проєкт «Для неї». У межах цієї ініціативи наша компанія на постійній основі формувала й передавала гігієнічні набори для жінок ЗСУ та робить це й донині. 

 

А напередодні Нового року партнерство продовжилося стартом благодійної акції «Даруй тепло, даруючи свято». З 19 грудня 2022 р. по 15 січня 2023 р. у всіх магазинах мережі «Аврора» кожен українець мав можливість підтримувати захисниць, купуючи новорічні товари. Бо 10% від їх продажу було направлено на пошиття зимових форм для жінок в ЗСУ. За 28 днів українці зібрали 6 млн грн, на які виготовили 952 комплекти. 

 

Звітуючи про рік своєї діяльності, громадська організація влаштувала в Києві «Землячкині річниці». Крім підбиття підсумків, на зустрічі презентували благодійний мерч ЗМLCHK та привітали партнерів. Серед них були й представники нашої компанії, яка отримала символічну нагороду в вигляді снаряда, оформленого логотипами «Землячок» та «Аврори». 

 

Дякуємо жінкам, які на фронті та в тилу, за те, що вони щодня самовіддано працюють на підтримку України. Разом робимо все заради наближення Перемоги!