Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Аврора долучилася до проєкту «Посади!»

Багато українців через російську агресію в Україні та економічну кризу потрапили у складні життєві обставини – втратили житло, здоров’я, джерело доходу. Проте, попри труднощі, люди не опускають руки, готові самі себе забезпечувати локальною їжею і просять лише надати їм насіння.  

Саме тому ГО «Еколтава» у квітні 2022 року ініціювала проєкт «Посади», щоб забезпечити наборами насіння людей, які потрапили у складні життєві обставини та постраждали від війни. Серед них – ВПО, багатодітні сім’ї, пенсіонери, ветерани, люди з інвалідністю.  

Торік організація протягом місяця отримала понад 1000 заявок та за кошти благодійників з Німеччини, Угорщини, Ізраїлю забезпечила насінням близько 3000 українців. Цього ж року «Еколтава» запустила фандрейзингову платформу «Посади!», де відбувається збір коштів на посадкові набори. Надійшло понад 6 тисяч заявок з різних куточків України, особливо з прифронтових та деокупованих територій. 

«Аврора» з радістю підтримала цю важливу ініціативу і долучилася до проєкту, надавши насіння овочевих культур. 

 

«Дякуємо від усієї нашої команди! Це дійсно величезний внесок та підтримка для проєкту та людей, які потрапили у складні життєві обставини через війну», –  ось такі слова подяки отримали від ГО «Еколтава» за надану допомогу 

Підтримуймо один одного на шляху до Перемоги! Разом до екологічної та продовольчої безпеки України.