Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Аврора. Чого вдалося досягти у 2023 році та плани компанії на 2024 рік

У 2023 році мережа магазинів «Аврора» сплатила понад 3,2 млрд грн податків та зборів до бюджетів всіх рівнів. Це вагомий внесок в економіку держави та підтримка Збройних Сил України.

Навіть у цей складний час «Аврора» продовжує розвиватись, відкривати нові магазини:

  • Понад 460 торгових точок відкрито в Україні у 2023 році;
  • 6 магазинів відкрито у Румунії.

Також компанія інвестувала більше ніж 700 млн грн в розвиток бізнесу, запуск нових розподільчих центрів та розширення своєї діяльності. Відповідно такі розширення стимулювали збільшення кількості робочих місць в компанії, а також рівня заробітної плати. Наразі співробітники компанії отримують у середньому 20 500 грн на місяць, що є одним з найкращих показників у ритейлі серед дискаунтерів в Україні.

У 2023 році «Аврора» успішно пройшла аудит однією з компаній «Великої четвірки», продемонструвавши кращі етичні стандарти ведення бізнесу у своєму сегменті. Займалася наша компанія підтримкою українського бізнесу, розвиваючи локальних виробників. На 2023 рік понад 400 українських виробників реалізовували свої товари в нашій мережі. Їхній загальний виторг склав понад 10 млрд грн.

 Понад 155 мільйонів гривень за 2023 рік наша компанія передала на благодійну допомогу, а саме:

 

  • 124 млн грн — на потреби ЗСУ;
  • 20 млн грн — на підтримку громад;
  • 6 млн — на освітні проєкти;
  • 5 млн грн — для лікарень тощо.

 

У 2024 році компанія планує зростати, підтримуючи українських виробників та нарощуючи бізнес як в Україні, так і в Румунії та інших країнах ЄС. Очікувана сума інвестицій в економіку України складе більше як 500 млн грн, додатково буде створено більше як 3500 нових робочих місць.

З нефінансових цілей, наша компанія ставить за мету підвищувати інклюзивність своїх приміщень та магазинів, а також трансформувати умови праці та середовища компанії на дружнє до ветеранів, відповідно до найкращих світових практик.