Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Агенти Крові – нові партнери Аврори

«Аврора» активно працює за напрямом корпоративної соціальної відповідальності, зокрема заохочує донорство серед співробітників. Тільки у 2022 році було організовано 6 колективних виїздів на станцію переливання крові, кількість постійних донорів в компанії сягнула 139, а кількість донацій – 286. Заглиблюючись в цю тему, ми дізналися про проблему донорства. Прагнення поліпшити ситуацію підштовхнуло нас приєднатися до проєктів «Агентів крові». 

«Агенти крові» це громадське об’єднання, яке з 2015 року пропагує регулярне, свідоме та безоплатне донорство крові. Велика база волонтерів, чергування в медичних закладах, корпоративне донорство, тематичні мистецькі проєкти цієї організації перетворюють донорство крові на потужний волонтерський рух.
 

«Ця взаємодія розвантажить команду Агентів, дозволить сфокусуватися на основних задачах та вивільнить потенціал донатів аудиторії на проєкти з розвитку донорства крові в Україні. Ми щиро вдячні кожному партнеру, який допомагає агентам розвиватись та рости», – відзначили Агенти

Для «Аврори» долучитися до популяризації донорства в Україні – логічне продовження розвитку нашого корпоративного донорства. Саме тому підписана угода про співпрацю з «Агентами крові» допоможе плідно взаємодіяти заради підтримки донацій крові як в нашій компанії, так і в Україні загалом.