Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

5% кешбеку за покупку того, що зроблено в Україні — підсумовуємо результати акції в Аврорі

«Аврора» була однією з перших, хто долучився до практичної реалізації президентської ініціативи «Зроблено в Україні». Адже час такий, що треба діяти щодня. Негайно та спільно. 

Тож у партнерстві з «Абанком», «Visa» та «DEEPLOYALTY» протягом квітня – травня провели акцію для наших покупців. За покупку товарів, які виготовлено в Україні, нараховувався кешбек 5% при умові розрахунку карткою «Visa» від «Абанку». До речі, на поличках «Аврори» таких товарів маємо понад 50%.

Чому зараз важливо купувати українське? Бо це гроші, зароблені нашими виробниками та підприємцями. З них вони сплатять податки й заробітну плату — отже обертатимуться коліщатка економіки країни. Щось з прибутку задонатять Силам оборони (а ми — неодмінно!) — так спільними зусиллями підтримаємо наших захисників.

Загалом маємо такі результати активності:

  • 23 355 600,60 грн — загальна сума, на яку придбано українських товарів в рамках акції.
  • 1 167 780,03 грн — загальна сума кешбеку.
  •  224 544 людей-сонечок, які підтримали акцію та отримали кешбек.

Також команда «Аврори» щиро дякує командам «Абанку», «Visa» та «DEEPLOYALTY» за спільну роботу над цим проєктом.

Саме такі чудові ініціативи популяризують українське, підтримують бізнес та економіку країни.

А ми продовжуємо працювати задля добробуту українців: залучаємо до партнерства місцеві бізнеси та збільшуємо асортимент рідної продукції. Щоб від покупок в «Аврорі» раділи й серця клієнтів, і бюджети усіх рівнів — від особистого бюджету покупців до державного.