Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

24 000 000 гривень — на роботів, які берегтимуть життя українців. «Аврора» стала одним з перших донаторів нового збору UNITED24

Вже два роки фандрейзингова платформа «UNITED24» обʼєднує допомогу від людей та компаній з усього світу, спрямовуючи її на нагальні потреби України: посилення війська, розмінування територій, медичну допомогу, відбудову значущих інфраструктурних обʼєктів. 

«Аврора» стала одним з перших донорів платформи й зараз є її постійним партнером. Ми пишаємось тими добрими справами, до яких долучились в рамках проєктів «UNITED24»: спорядженням саперних підрозділів, придбанням дронів для ТрО, відбудовою школи на Дніпровщині. 

На саміті «The Power of Unity», присвяченому річниці діяльності «UNITED24» президент Володимир Зеленський оголосив про новий масштабний збір — на створення армії наземних роботів. Вони необхідні, щоб берегти життя військових і цивільних. 

Бойові машини вестимуть штурми, оборону, розвідку. Роботи-камікадзе та заміновувачі знищуватимуть ворожу бронетехніку, роботи-логісти доставлятимуть провізію, боєкомплекти, евакуюватимуть поранених з переднього краю.

Ми переконані, що загони наземних роботизованих вояків — справа надважлива. Вони підвищать ефективність війська та захистять наших людей. Тому «Аврора» стала одним з двох перших донорів ініціативи, передавши на її реалізацію 24 000 000 грн.