Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

«Avrora Green» — один з кращих проєктів із застосування соціальної відповідальності у сфері клієнтського сервісу

Нещодавно відбулась перша в Україні премія з клієнтського досвіду — «Ukrainian CX Excellence», до якої долучилася й «Аврора». На заході презентували роботу пункту сортування відходів «Avrora Green» в номінації «Кращий проєкт корпоративно соціальної відповідальності у сфері клієнтського сервісу».

«Avrora Green» — це складова групи компаній «Аврора», яка фокусується на захисті навколишнього середовища та збереженні здоров'я українців. Наразі цей напрям має один пункт сортування відходів у м. Полтава. Команда проєкту створює та розвиває велику кількість ініціатив, які допомагають кожному зробити свій внесок у збереження екології. Працівники пункту навчають сортувати сміття, допомагають сортувати, дають можливість придбати екопродукти та товари з переробленої сировини.

З лютого по червень тривав захист есе і презентація роботи «Avrora Green». Програмний комітет був приємно вражений рівнем та сервісністю проєкту.

І ось довгоочікуваний результат — 3 місце в номінації «Кращий проєкт із застосування соціальної відповідальності у сфері клієнтського сервісу».

Ділимося цією радістю з тобою та закликаємо всіх долучатися до свідомого сортування відходів разом з «Avrora Green».