Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

WOW-бокс — унікальна новинка в «Аврорі»

З першими днями весни у нашій мережі стартує акція, яка покликана розбавити сірі будні яскравими барвами.

Саме для цього ми спільно з партнерами — відомим брендом косметики «MERMADE» та ювелірною мережею SRIBNA KRAINA — створили унікальний продукт — WOW-бокс.

Кожен набір містить 3 доглядові засоби від «MERMADE», якими можуть бути: гель для душу, бальзам для губ, парфумований лосьйон для тіла, крем для рук, гель для вмивання чи міст для тіла. Створено 3 варіанти наповнення, вміст вказаний на пакуванні.

Проте WOW-бокс — це не тільки доглядові засоби. У кожного покупця цього набору є шанс знайти всередині ювелірну прикрасу: браслет, шарм та підвіску від SRIBNA KRAINA. Ці ювелірні вироби мають дизайн, що несе в собі весняну легкість, витонченість та гармонію. 

Як вміст WOW-боксу, так і дизайн пакування, покликані принести у буденне життя українців яскраві барви та радісні емоції.

Звичайна ціна WOW-боксу — 119 грн, акційна — всього 88 грн. Придбати WOW-бокс за акційною ціною можна за кожні 80 грн в чеку чи покупку товару-партнера акції.

Ми дуже вдячні партнерам за співпрацю. Адже тільки завдяки спільній взаємодії з партнерами відвідувачі наших магазинів можуть придбати WOW-бокс за дуже доступною ціною.

Отож заходь до «Аврори», шукай свій WOW-бокс та розпакуй радість.