Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Тарас Панасенко обраний співголовою Комітету роздрібної торгівлі та електронної комерції Американської торговельної палати в Україні

Тараса Панасенка, генерального директора та співзасновника мережі мультимаркетів «Аврора», обрано співголовою Комітету роздрібної торгівлі та електронної комерції при Американській торговельній палаті в Україні. 

Це призначення є значущим досягненням не лише для нашої компанії, але й для всієї української індустрії роздрібної торгівлі та електронної комерції. Бути частиною Комітету дає можливість впливати на політику та регулювання у цій галузі, сприяти інноваціям та забезпечувати ефективнішу підтримку наших клієнтів і партнерів. 

Ми пишаємося тим, що наші зусилля та досягнення визнані на такому високому рівні. Це стимулює нас працювати ще більш завзято, впроваджувати нові ідеї та постійно покращувати якість наших послуг. 

Тарас Панасенко поділився своїми враженнями від нової ролі: «Моїм завданням як співголови є об'єднувати людей навколо зрозумілих, простих і прозорих ідей, де у фундаменті лежить вільна економіка. Обожнюю виклики, адже вони дають шанс для нелінійного розвитку та многократного зростання. Як сказав Томас Едісон, 'Vision without execution is just hallucination.' Я люблю діяти та бачу великі перспективи для нашої спільноти».

Дякуємо всім, хто підтримує нас у цьому захоплюючому шляху. Разом ми зможемо досягти неймовірних результатів!

Про діяльність Комітету роздрібної торгівлі та електронної комерції Американської торговельної палати в Україні дізнавайтеся за посиланням