Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Що таке «Аврора-спорт»?

«Аврора» — це команда однодумців, котрі прагнуть змінити цей світ на краще. І робимо ми це різними шляхами, один з яких — спорт.

 

Аврорівці багато бігають та грають в командні ігри. Завжди підтримують себе у формі, активно та з користю проводять своє дозвілля. Разом з цим працівники нашої компанії часто беруть участь у благодійних та соціально значущих заходах.

Напрям «Аврора-спорт» поєднує приємне з корисним. Ми влаштовуємо спортивні івенти не тільки для себе, але і для людей, які поряд з нами.

Одна з цінностей нашої компанії #даруй_добро_вільно, тому ми влаштовуємо і долучаємось до благодійних спортивних заходів. А ще в нас є цінності #створюй_cвій_світ та #взаємодій_заради_мрій. Тому екоакції, як то плоггінг, — це теж про нас.

«Аврора» дбає про здоров’я своїх співробітників. А спорт — це один з ефективних інструментів підтримки нормального фізичного і психологічного стану. Тому місія напрямку «Аврора-спорт» — заохочення до здорового, активного життя, зміцнення командного духу та емоційна розрядка.

 

Завдяки спортивним івентам люди, що працюють в «Аврорі», стають здоровішими, урізноманітнюють своє життя та роблять світ навколо трішки кращим.

Слідкувати за спортивними досягненнями аврорівців чи навіть приєднатися до заходів можна на сторінці напрямку «Аврора-спорт» у соцмережах.