Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Рятуємо життя через навчання та підтримку тактичної медицини

Для порятунку життя та збереження здоров'я військовослужбовців, що отримують поранення під час бойових дій, критичне значення мають швидкість і якість надання домедичної та медичної допомоги. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Благодійний фонд «ПУЛЬС» активно підтримує підготовку українських військових у сфері тактичної медицини.

З 2022 року інструкторами Фонду проводиться навчання особового складу за спеціалізованими програмами, які відповідають сучасним стандартам надання допомоги в умовах бойових дій. Уже понад 27 000 представників Сил безпеки та оборони країни опанували необхідні навички для ефективного реагування в критичних ситуаціях. 

«Український бізнес робить вагомий внесок в розвиток тактичної медицини в Україні. Хочемо подякувати "Аврора Мультимаркет" за підтримку тренінгів з тактичної медицини для Сил оборони. З червня по вересень завдяки внеску компанії провели 48 днів тренінгів, під час яких 295 військових у 8 областях здобули необхідні знання та навички рівнів ASM та CLS», — зазначили в БФ «ПУЛЬС».

Разом робимо важливу справу для нашої Перемоги!