Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Понад 115 тисяч грн задонатили учасники благодійного онлайн-забігу Аврори до Дня козацтва

На підтримку акції «Козаки та Аврора» та в рамках збору 3 000 000 грн на дрони для ЗСУ з 7 жовтня по 7 листопада 2022 р. тривав благодійний онлайн-забіг. Учасником міг стати будь-хто – як дитина, так і дорослий, як досвідчений спортсмен, так і той, хто ніколи не бігав. Адже протяжність, маршрут, день, час та місце забігу кожен визначав самостійно. Для участі потрібно було зареєструватися та сплатити донат від 350 грн на рахунок фонду «Повернись живим», пробігти обрану дистанцію й отримати стартовий бокс з тематичною медаллю та подарунками від партнерів. Загалом до забігу долучилося 309 учасників. 

«Коли в соціальних мережах побачила інформацію про благодійний онлайн-забіг від “Аврори”, навіть сумнівів не було, брати чи не брати участь. Звісно, брати! По-перше, сама мета заходу дуже відгукнулась. Збір коштів на дрони для ЗСУ – це те, що на часі. Прозорий та простий механізм для донатів – важливий момент. Пара хвилин і ти вже пишаєшся тим, що долучився до великої справи. По-друге, мотивував бокс з купою корисних штучок від партнерів заходу. Розпаковуючи його, відчуваєш себе щонайменше щасливчиком долі. По-третє, ми з біговими друзями з «Running club Poltava» просто любимо бігати і отримувати за це медальки, про які теж попіклувались організатори заходу. Дякую “Аврорі” за можливість бути причетним до благодійництва і, звісно, за гарний настрій», – поділилася враженнями від забігу полтавка Ольга Бодак.

«Чудовий забіг, гарна задумка! Приємно, що ми могли стати частинкою цього благодійного проекту та зробити свій внесок. Мирного неба та перемоги нам!» – додала Оксана Пахолка з смт Новомиколаївка Запорізької обл. 

До речі, географія забігу доволі широка – 87 населених пунктів.

«Участь у забігу була з метою підтримки наших воїнів ЗСУ та збір на дрони з фондом «Повернись живим». Цікаво було підтримати благодійний забіг до Дня козацтва, Покрови та захисників і захисниць України. Стартовий бокс забігу «Козацькому роду нема переводу» був повний подарунків від спонсорів і крута медаль. Дякую за підтримку ЗСУ!» – зазначив Олег Кос з м. Хмельницький.

Онлайн-формат дозволяв брати участь не тільки жителям України, а й тим, хто за кордоном. 

«Забіг від “Аврори” до Дня козацтва – бомба. Підтримуючи себе в гарній формі, можна допомогти нашим хлопцям, а також отримати крутий бокс з різними смаколиками. Вбиваєш трьох зайців одним махом. Крутий експіріенс, якщо давно хочеш спробувати себе в чомусь новому», – розповіла Єлизавета Нечаєва, яка свою дистанцію бігла у Варшаві.