Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Poltava Outdoor Weekend - туристичний фест за підтримки “Аврори”

“Аврора” стала співорганізатором фестивалю «Poltava Outdoor Weekend», що відбувся 4 липня у Прирічковому парку просто неба. Діяло 7 зон активного відпочинку: «Водна», «Пішо-Вело», «Етнотуризм. Краєзнавство», «Туристичне орієнтування», “Скандинавська ходьба”, «Створи парк для себе». Локація «Аврора Спорт» презентувала діяльність організації та пропонувала долучитися до плоггінгу. Учасники реєструвалися, отримували сміттєвий пакет і поверталися зі сміттям, яке назбирали у парку. За це отримували термочашку, а потім брали участь в розіграші призів - товарів для активного відпочинку з асортименту мультимаркету «Аврора». 

— Тут головна концепція не у швидкості, а саме в участі. Ми навіть нагороджуємо всіх учасників, які беруть у цьому участь. Ця активність прийшла до нас зі Швеції, ми активно її популяризуємо. Це поєднання бігу і прибирання. Ти просто біжиш зі сміттєвим пакетом і підбираєш сміття, яке ти бачиш на своєму шляху, - розповів журналістам каналу “Центральний” співорганізатор фестивалю, представник компанії “Аврора” Артем Павлов. 

Також усі охочі спробували новий вид екоактивності - плоггінг на SUP-дошках. Таке водне прибирання дозволило очистити від сміття й річку, в тих місцях, що недоступні з суші. Учасники акції зібрали непоганий “улов” - переважно пластикові пляшки, що плавали по воді. 

 

Тож «Poltava Outdoor Weekend» став гарною нагодою активно відпочити, дізнатися щось нове, а ще зробити свій внесок у чистоту Прирічкового парку.